Servicii si utilaje » Lucrari civile si industriale

Excavatii


Societatea noastra executa lucrari de excavatii in domenilor constructiilor civile si industriale, in domeniul amenajarior piscicole a construirii de parcari subterane sau in orice alte domenii unde excavarea terenurilor este necesara pentru realizarea obiectivului stabilit de dezvoltatorul proiectului.


Demolari


Lucrarile de demolare preced de regula lucrarile de excavare si pot fi realizate cu succes in urma unei inalte calificari si dotari corespunzatoare. Astfel, SC DEA LINE TRANS COM SRL, executa lucrari de demolare prin utilizarea de mijloace tehnice special concepute (foarfeca si picon) si a unor procedee care sa evite crearea de disconfort a celor din apropierea lucrarilor.


Platforme industriale - Terasamente


Realizarea terasamentelor pentru construirea platformelor industriale impune o justa seriozitate prin amenajarea perfecta a zonei cu utilaje special destinate acestui tip de lucrari si prin utilizare unui personal de specialitate. Pentru realizarea unor astfel de lucrari este necesara excavarea terenului in prealabil cu scopul de a indeparta stratul de pamant vegetal, a carui grosime variaza in functie de specificul zonei, conferind in acest fel stabilitate solului pe care urmeaza a fi construit terasamentul. Realizarea terasamentelor se impune a fi realizata si in situatia amenajarilor de parcari supraterane.


Transport utilaje de costructii


Transportul utilajelor de constructii este realizat cu ajutorul unor ansambluri formate din cap tractor si semiremorca de tip TRAILER si se executa atat in regim intern cat si in regim international.


Acest tip de seviciu se materializeaza atat in transportul utilajelor folosite la excavatii, demolari, terasamente etc., dar si in transportul utilajelor agricole care au viteze de deplasare reduse si necesita a fi transportate pe distante mari.

PORTOFOLIU CLIENTI

THERME NORD BUCURESTI

SYNERGY CONSTRUCT

STRACO GRUP

PORR CONSTRUCT

SOLETANCHE BACHY ROMANIA

AGISFOR

KESZ CONSTRUCTII ROMANIA

CONSTAR CONSTRUCT

KAUFLAND ROMANIA

TARELL IMPORT-EXPORT

BAUPARTNER CONSTRUCT

VITALIS CONSULTING

CNO TECHNO CONSTRUCT

ROMPREST SERVICE SA

CONARG CONSTRUCT SA

ITALIANA EDILIZIA

EPSTEIN-ARHITECTURE AND ENGINEERING

CONCELEX

BERGERAT MONNOYEUR

PEPSI ROMANIA